Monday - Friday ( 8.00 - 17.00 )

Image

inovacije u čišćenju

Cilj

Globalni fokus komanije jeste dizajn i izrada naprednih tehnoloških mašina za čišćenje. Naš cilj jeste pojednostaviti proces čišćenja, što podrazumeva kako uštedu vremena i čuvanje okoline isto tako bolje i preciznije čišćenje. Razvoj i inovativnost našeg tima dolazi od razgovora sa kupcima, prema njihovim potreba dizajniramo i proizvodimo nove tehnologije. Koristeći našu profesiju, znanje, inovativnost ujedno sa željama naših korisnika unapređujemo naše proizvode i vraćamo zabavu u posao čišćenja. Osnovna ideja jeste promeniti koncept čišćenja kroz otkrivanje novih tehnologija i tako omogućiti inovativnost i napredak produkta.

Ideja

Od 1960-te godine malo toga se promenilo u svetu automatizovanih čistača. Verujemo da je esencijalno za život unaprediti ovu industriju. Posmatrajući način na koji se čiste poslovni prostori, zgrade, preduzeća i drugo uvideli smo nezadovoljstvo. Ono proizilazi od gubitka vremena, velike potrošnje i generalne nepraktičnosti uređaja namenjenih za ovu upotrebu. Da bi rešili ovaj problem odlučili smo napraviti fleksibilne čistače, dati im više snage i brzine, te pojačati sam kvalitet čišćenja.

Zajednica

Naša zajednica temelji se na međusobnoj komunikaciji, zato smo učinili naše projekte pristupačnim i vršimo prezentaciju naših proizvoda. Pri tome smo otvoreni za svaki savet ili novu ideju. Naši zaposleni će vam u svako doba pružiti pomoć, dati preporuku ili omogućiti popravku našeg proizovda. Ukoliko vas još nešto zanima ne ustručavajte se pisati nam ili nas pozvati !